Thursday, January 24, 2008

Tuhan Masih Menyayangiku

Jika dimalam ini, walau Beyonce sekalipun mengajak aku berdua-duaan dibiliknya, aku tak peduli, malahan aku akan memakinya, berani dia berfikir aku akan miss ini,


dia


akan


menyesal


seumur hidupnya


jika dia berani halang aku dari menyempurnakan my very existence


Hidup tiada erti jika aku lepaskan peluang ini.




4 comments:

j or ji said...

aku tak pernah dengar lagu band ni.
tiket mcm mahal sangat je..?? tak mahal ke?

stam said...

sedangkan konsert switchfoot yang sampah tu pun lagi mahal dari ni, apalah sangat...

video google je live performace diorang, banyak..

Kumprinx said...

god damn. gua bapak terpengaruh ngan EITS ni.

content said...

dah beli tiket ke, Stam? kawe belum beli lagi nih, camno nih?