Saturday, April 26, 2008

Hanya Johari Mengenal Manikam

Aku tak berapa into sangat benda-benda macam ni. Umpama blogger-blogger girang yang takde benda yang lebih berfaedah untuk dibuat. Tapi kalo dah bagi result macam kat bawah ni. Tak boleh nak argue la aku, maklumlah, komputer kan jarang silap. Patutla tak ramai lawat blog aku.. hanya yang aforementioned hehe... 


blog readability test

Kekadang seronok jugak, try le...

1 comment:

j or ji said...

ceh! aku tak percaya!

nway..aku dah kontek member aku kat nilai..dia suruh kau kontek dia la..012-6701582 (izan)
kontek dia for house or for friendship.

sebab kau ada kete,carik la landed,rumah teres besar2 gak kat sana for 3-4 hundred.

good luck!