Wednesday, May 7, 2008

Ralat Paralaks

Semalam, setelah sekian lama, pertama kali aku membuka blog aku ini melalui firefox dan menyedari penampilannya agak crooked. Ada teks yang tidak kelihatan. Selama ini aku mengejas layout dan melihat hasil melalui Safari. Kelihatannya ok saja.

Ni susahnya bila tiada persefahaman antara pemaju teknologi electronik dan maklumat. Aku malas ambil pusing. Tak reti keh benda-benda macam nih. Korang bukan baca pun apa yang aku tulis.

Susah sangat kamu orang download saja safari atau beli macbook. Blog hebat lain semua ditaip melalui komputer mac. Tanya Ahmad Kamal dan MelayuMinimalis.

El cristal de la rotura del espejo de la rotura, leĆ­do esperanzadamente contesta. No puede leer el macbook de la compra. Entienda?

3 comments:

benHARPERbenLUDIN said...

a'kum bro..

tulis je apa demeh nak tulis...kome baca jehh...kome regular visitor kat blog demeh ni...

citer sempoi..cool...

kome org lepeh,tapi kome tak kenal demeh, demeh lak tak kenal kome..sbb kome ni OTAI..hehe

Ahmad Kamal Abu Bakar said...

First time aku dgr masalah dgn Firefox. Try download the latest version la kot?

Aku tak suka guna Safari. Entah. Maybe sudah terlalu biasa dengan Firefox.

stam said...

yeah hanya ahmad kamal abu bakar yang faham spanish memahami, barangkali?