Monday, September 14, 2009

Sibuk dan Selamat Hari Raya



Kepada mak dan ayah di kampung, saya terpaksa bertugas di pagi raya untuk menjana ekonomi negara demi kesinambungan generasi akan datang. Saya akan pecut pulang selepas selesai tugas. Pada malam raya saya akan cuba menjadi dipresif dan menghayati watak Will Freeman dengan menontot banyak DVD serta smoke some joint all night long. 

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin. 

11 comments:

misz benida said...
This comment has been removed by the author.
jajazuzu said...

slmat hari raya Otam!

ezzati said...

slamat bekerja d hari ryeee

misz benida said...

slmt hri raya si perantau..
hehehe..

Mohd Faizal said...

haha rindu bau bilik ko ssiiaal!!
selamat hari raya tam...

j or ji said...

selamat hari raya.
try bakar lemang kat furnace.tgk camna..

Ismail Othman said...

kibod jangan lupa bawak balik skali

terrarosa said...

sabar Tam sabar...
aok nangis pun siapa yg tahu,
eh dah tipom mak ke ?
ala tiru macam iklan TM tu, lambat takpa asalkan selamat sampai beraya dikampung, naik lori pun buleh .

Salam Aidilfitri :)

hegira said...

Otam,
eid mubarak minal aidil walfaizin.

maaf zahir batin.

Youjie said...

piano ke ogen tu?
samnme macam kit epunye lah!!!
slamat raye!!!!

stam said...

Itu mini keyboard Youjie. Kit tu bf ke? PSS-50 adalah sangat vintage dan sangat rare. Sapa ada yang still in mint condition sangat best. Tanya dia nak jual tak? I'm a collector.